debox

Înbunătațim puterea si caracteristicile dinamice ale autoturismului

Suntem Debox Performance, firma specializata in resoftare auto pentru autoturisme, autoutilitare si autoamioane!

Înbunătațim puterea si caracteristicile dinamice ale autoturismului

Suntem Debox Performance, firma specializata in resoftare auto pentru autoturisme, autoutilitare si autoamioane!

Resoftare

Printr- o resoftare de calitate oferita de Debox Performance imbunatatim fiabilitatea masini dumneavostra si placerea de a conduce in regim normal de mers sau chiar si sportiv.

Resofrate autocamioane

Un maxim de putere si comfort oferind autocamionului dumneavostra un plus de cuplu ajutand astfel optimizarea consumului. Nu doar consumul este important pentru noi, comfortul facand diferenta intre un soft original si bine construit.

Custom tuning

Datorita atentiei deosebite pe care o acordam identificarii detalilor speciale puteti fi asigurat de alegerea unor produse durabile si bine construite pentru a va putea oferi un plus de confort si buna dispozitie in ceea ce priveste autovehiculul dumneavoastra.

Reparații auto

Pe langa toate celelate servici va oferi si reparati auto, intretinere si diagnoza auto. Lucram cu cele mai renumite firme de piese auto din Europa si va stam la dispozitie cu preturi corecte atat pentru piese cat si pentru manopera.

Eco tuning

Debox Performance va recomanda de a compara diferite oferte de chiptuning, nu doar la nivel de performanta si pret ci si la calitatea softurilor, garantie si nu in ultimul rand la aparate profesioniste folosite.

Diagnoză auto

Puteti alege cu incredere servicile noastre de diagnoza completa, iar daca sunteti multumit ramane sa va convingeti dupa ce ne treceti pragul. Echipa noastra de profesionisti va sugereaza o diagnoza si inainte de a avea probleme cu autovehiculul dumneavostra si de a preveni eventualele defecte care pot aparea dintro cauza eronata a functionari automobilului dumneavostra.

Suntem specializati în resoftare auto pentru autoturisme, autoutilitare si autoamioane!

Sediul nostru a fost renovat complet pentru a vă aduce un plus de confort și un design mult mai atrăgător. Acoperim 98% dintre autovehicule autoutilitare și autocamioane la rescrierea softului doar prin mufa OBD fără a se interveni asupra autovehiculului dumneavostră.

La orice resoftare vă oferim testare Dyno pentru a se vedea rezultatele opținute în urma rescrieri softului dumneavostră.

Avem o vastă experiență în acest domeniu iar ca dovadă sunt clienții mulțumiți care ne-au trecut pragul cu performanțe ridicate după rescrierea softului.

Va așteptăm pe site-ul nostru: www.deboxperformance.ro sau pe Pagina noastra de Facebook  pentru detalii!!

De ce sa alegi o resoftare de calitate?

De multe ori îți pui întrebarea de ce să investești o suma de bani într-o resoftare?  Cu o resoftare de foarte bună calitate este mai mult decat justificată aceasta investiție  chiar și în cazul unor mașini destul de lente. Practic resoftarea transformă comportamentul general al motorului, optimizarea și aprinderea motorul raspunzand la accelerație și la turații joase.  Bineînțeles că  apare și întrebarea dacă mașina va avea aceeași fiabilitate și ce se va întâmpla cu consumul mașini.

După o resoftare de bună calitate cosumul va scădea în regim normal de mers între 0.3l si 0.8 litri la autoturisme iar la autoutilitare înte 2l si 3l. Printr- o resoftare de calitate oferită de Debox Performance  îmbunătățim fiabilitatea mașini dumneavostră și placerea de a conduce în regim normal de mers sau chiar și sportiv. In momentul când alegem o resoftare trebuie sa știm că alegem un soft de calitate care îndeplinește cerințele producătorului pentru a evita eventuale neplaceri după o perioadă scurtă de timp. Trebuie menționat faptul că și o diagnoză este foarte utilă înainte de o resoftare.

Debox Performance oferă garanția softurilor care sunt testate pe dyno înainte de a fi rescrise în ECU.  Debox Performance vă recomandă să comparați diferite oferte de chiptuning,  nu doar la nivel de performanță și preț ci și la calitatea softurilor, garanție și nu în ultimul rând la aparate profesioniste folosite.  Pentru orice informatie nu ezitați să ne contactați.